Global scale-up zoekt gedreven senior finance & administration professional

FleetMaster is een globaal uitgegroeide niche scale-up die de kernprocessen van vooraanstaande internationale verhuur- en leasebedrijven alsook dealerships ondersteunt met wereldwijd succes.

Werken bij FleetMaster

FleetMaster is een globaal uitgegroeide niche scale-up die de kernprocessen van vooraanstaande internationale verhuur- en leasebedrijven alsook dealerships ondersteunt met wereldwijd succes. Sinds 2019 is Daimler AG in het kapitaal gestapt waardoor de groei enkel accelereerde. FleetMaster heeft ondertussen teams en klanten in Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika en biedt er zijn state-of-the art cloud platform aan voor zowel KMO’s als bekende first-tier rental en leasing bedrijven. De klantenportfolio groeit sterk aan en we bieden je de kans om dit bijzonder groeiverhaal mee vorm te geven waarbij we dringend op zoek zijn naar volgende rol.

Takenpakket
 • Je bent dé spilfiguur voor alles die financiën en administratie aanbelangt. Dit niet enkel voor de Belgische entiteit (HQ, Gent) maar ook voor de Amerikaanse entiteit (sales office, Los Angeles).
 • Je staat in voor een correcte facturatie van klanten en partners (via Exact Online) en volgt dit nauwgezet op. Je zorgt ervoor dat ook de leveranciers worden betaald en controleert de aangeleverde inputs in samenwerking met je collega’s (via Blue10).
 • Je bent verantwoordelijk voor de maand- en kwartaalafsluiting. Je hebt er interne afstemming voor met je collega’s (project managers, business owners, administratie, etc.) en externe afstemming (accountant Deloitte, business partners, etc.).
 • Je werkt mee aan en bent verantwoordelijk voor een tijdige en correcte rapportering ten aanzien van de organisatie alsook naar onze aandeelhouders en andere stakeholders.
 • Je maakt mee de cash en resource planning op per project en voor de vennootschap als een geheel en volgt deze op in samenwerking met de CFO.
 • Je werkt constructief en efficiënt met een breed scala aan partners in de dagdagelijkse processen op gebied van accountancy, finance, verzekeringen, HR, legal en andere ondersteunende diensten.
 • Je ondersteunt collega’s en partners tijdens hun commerciële trajecten. Hierbij maak je budgetten en offertes op in samenwerking met de projectmanagers, salespersonen en product owners.
 • Je hebt ambitie om voor een aantal van de bovenstaande bedrijfsprocessen, in onderling overleg en gebaseerd op je expertise en interesse, ownership te nemen, door te groeien en de bijhorende taken op een zelfstandige manier tot een goed einde te brengen.
 • Je denkt creatief mee na over verbeterings- en professionaliseringsprocessen en wil deze ook graag in de praktijk brengen.
Profiel
 • Je bent erg gepassioneerd in alles wat je doet en leert graag bij. Je bent een veelzijdig persoon die geen uitdaging schuwt om alle financiële en administratieve processen van de groep mee met het team in Gent te sturen.
 • Je voelt je in alle aspecten van een onderneming thuis met bijzondere ervaring in financiën en administratie.
 • Je beschikt over minimum 5 jaar werkervaring in een professionele omgeving waarbij je in verschillende kernbedrijfsprocessen betrokken was of verantwoordelijkheid over had. Je was zeker betrokken bij de financiële processen en bent gebeten dit goed aan te sturen en op te volgen.
 • Je hebt een interesse om op een breed scala van activiteiten verantwoordelijkheid te nemen en te waken over een gesmeerde machine onder hoge expansiedruk.
 • Je bent resultaatgericht, werkt zelfstanding en neemt initiatief.
 • Je bent contactvaardig, communicatief en kan op een gedegen manier een probleem escaleren als dat aangewezen is.
 • Je bent stressbestendig bij het halen van deadlines.
 • Je bent je bewust van de vertrouwelijkheid van gegevens en je weet hoe je hiermee dient om te gaan.
 • Je voelt je thuis in een internationale omgeving.
Aanbod

Je komt terecht in een snelgroeiende onderneming met internationale klanten en groeiambities. Je krijgt een gevarieerd takenpakket met sterke verantwoordelijkheid binnen de financiële en administratieve processen van een scale-up in nauwe samenwerking met de founders. Je kan mee helpen schrijven aan het toekomstverhaal van FleetMaster in een fase waarin snelle groei en flexibiliteit van zowel het team als het product voorop staan.

Je komt terecht in een inspirerende omgeving met een vlakke hiërarchie en een hoge “getting things done” mentaliteit op een creatieve en motiverende werkplek (MeetDistrict Gent). Al je enthousiaste collega’s dragen de kernwaarden van samenwerking, openheid in communicatie, zelfontplooiing en passie hoog in het vaandel. Onze kantoren zijn erg vlot bereikbaar en hebben een sterke uitstraling die je zullen inspireren.

We geloven in wederzijdse flexibiliteit en een aantrekkelijk verloningspakket in lijn met je toedracht in ons succesverhaal en je ervaring.

Stuur ons vandaag nog je CV en motivatie naar talent@fleetmastersoftware.com en we zien alvast uit om je te ontmoeten!

Build your career at FleetMaster

At FleetMaster we're always looking for motivated colleagues to join our team and support our international growth.